Proje
Deniz Mol
Renkli Grafen Monitörler
FTIR Spektroskopisi
Yazılı Sunumlar (Poster Sunumları)

2024 Yılı

1. Deniz Eren Mol, Güneş Akyüz, Ramazan Tütük, Gunça Niyazmetova, Asrın Üzgüç, Mehmet Emre Taşgın, "Elektrikle Programlanabilen Entegre Dört Dalga Karışım Cihazı", 28. Yoğun Madde Fiziği Toplantısı poster sunumu, Bilkent Üniversitesi, Ankara

2. Deniz Eren Mol, Güneş Akyüz, Ramazan Tütük, Gunça Niyazmetova, Asrın Üzgüç, Mehmet Emre Taşgın, “Voltage-Tunable Entanglement Generation for Continous Variable Cluster States using Fano resonances”, INSQT Workshop 4 Physical Research Laboratory, poster sunumu, Hindistan.

3. Rajit Tummala, Erik Pearson, PhD, Jordan M. Slagowski, PhD, Rasmus Nilsson, Neslihan Sarigul, PhD, Avery Antes, Daniela Olivera Velarde, Howard J Halpern, MD, PhD, Ibrahim Ahmed and Bulent Aydogan, PhD. Retrospective Analysis of 3D-Conformal Oxygen-Guided Radiotherapy Experiment in Five Murine Cases Using µ-Raystation. AAPM 66th Annual Meeting and Exhibition. 2024. Los Angeles, CA.

4. Neslihan Sarigul, PhD, Avery Antes, Jonathan Bautista, Zhuang Kang, Rajit Tummala, Erik Pearson, PhD and Bulent Aydogan, PhD. Evaluation of ETHOS Treatment Planning System for Same Day Delivery with Oligometastatic Patients. AAPM 66th Annual Meeting and Exhibition. 2024. Los Angeles, CA.

2023 Yılı

5. Deniz Eren Mol, Asrın Üzgüç, Kübra Atar, Sena Taşkıran, Ulaş Eyüpoğlu, Mehmet Emre Taşgın, “Voltage controlled entanglement device using nonlinear fano resonances”, INSQT Workshop 3: Space Quantum Internet, Humboldt Universitat zu Berlin at the ErwinSchrödinger Zentrum in Berlin, poster sunumu, Almanya

2021 Yılı

6. Asrın Üzgüç, Deniz Eren Mol, Sena Taşkıran, Kübra Atar, " Plazmonik Fano Rezonans ile Üçüncü Harmonik Işık Çevriminin Baskılanmasının Nümerik Simülasyonu", 26. Yoğun Madde Fiziği Toplantısı poster sunumu, Gazi Üniversitesi, Ankara